Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/12-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
Nagelsvamp

9 produkter

9 produkter

 1. Nalox Nagelsvampsbehandling 10 ml
  Nalox Nagelsvampsbehandling 10 ml
  268 kr Rek pris 315 kr
 2. Nailner Nagelsvampsbehandling pensel 2-i-1
  Nailner Nagelsvampsbehandling pensel 2-i-1
  164 kr Rek pris 329 kr
 3. Scholl Nagelsvampsbehandling
  10%
  Scholl Nagelsvampsbehandling
  206 kr Ord. pris 229 kr
 4. PediCare Nagelsvampsbehandling 5 ml
  PediCare Nagelsvampsbehandling 5 ml
  195 kr Rek pris 285 kr
 5. Nailner Behandla & färga 5 ml
  Nailner Behandla & färga 5 ml
  234 kr Rek pris 369 kr

9 produkter

 

Nagelsvamp

Nagelsvamp och fotsvamp orsakas av samma typ av svamp. Under gynnsamma förhållanden kan de snabbt växa och leda till problem för dig. Du kan ofta lätt behandla din nagelsvamp hemma.

Symtom på nagelsvamp

Eftersom fotsvampen är så pass smittsam kan den även sprida sig till nageln och orsaka nagelsvamp. Det är en infektion i själva nageln som du ofta inte märker förrän svampen fått fäste på riktigt.

Om dina naglar blir missfärgade, gula, förtjockade och spröda kan det tyda på att du har drabbats av nagelsvamp. Nagelsvamp är väldigt smittsamt och bör behandlas då det i värsta fall kan leda till att nageln släpper från nagelbädden och trillar av.

Behandling av nagelsvamp

Nagelsvamp orsakas oftast av att fotsvampen har spridit sig till nageln. Därför är det alltid viktigt att behandla fotsvamp i god tid och inte låta den sprida sig för att förhindra att den får fäste även på nageln.

Misstänker du att du kan ha drabbats av nagelsvamp rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med din vårdcentral eller läkare. De kan hjälpa dig att ställa rätt diagnos och avgöra hur du bäst behandlar dina naglar.

Om du är gravid, ammande eller har ett barn som är under 10 år och visar symtom på fotsvamp eller nagelsvamp bör du ta kontakt med en läkare innan du påbörjar en behandling själv. Vid frågor och råd kan du alltid kontakta vår kundservice.