Fotskrubb

8 produkter

8 Varor

 1. Footmender Fotkräm 100 ml
  Footmender Fotkräm 100 ml
  219 kr Rek pris 299 kr
 2. Footner Wonder Scrub 100 ml
  Footner Wonder Scrub 100 ml
  99 kr
 3. PediCare Fotelixir 100 ml
  PediCare Fotelixir 100 ml
  114 kr Rek pris 179 kr
 4. Salvequick Exfoliant sock 2 st
  Salvequick Exfoliant sock 2 st
  169 kr Rek pris 199 kr
 5. Scholl Vitaliserande Fotbad 275 g
  Scholl Vitaliserande Fotbad 275 g
  48,60 kr Ord. pris 54 kr

8 Varor

 

Fotskrubb & Peeling

Vill du skämma bort dina fötter lite extra? Med en fotskrubb får dina fötter nytt liv och blir mjuka och fina igen. Det hjälper dem även att ta upp efterföljande fotkrämer och salvor bättre.

Det är vanligt att huden på fötterna blir torr, då kan förhårdnader och sprickor på hälar och fotsulor uppstå. Torra fötter kan även kännas irriterade, klia och bli röda. Ta därför för vana att skämma bort dina fötter ordentligt ibland! Med tanke på hur mycket vi står och går på dem förtjänar fossingarna ju trots allt det allra bästa. 

Mjukgör med en fotskrubb

För att din hud ska kunna ta upp mjukgörande och återfuktande fotkrämer är det bra att först avlägsna död hud. Det gör du allra bäst med en fotskrubb eller fotfil. Eller allra helst båda i kombination med varandra.   

Tappa upp ett varmt fotbad och tillsätt fotbadsalt. Det mjukgör förhårdnader och torr hud. Använd sedan en fotskrubb, eller en fotfil för att avlägsna död hud. Fila eller skrubba direkt efter fotbadet när huden fortfarande är mjuk.

Återfukta torra fötter

Efter att du har avlägsnat död hud är dina fötter ännu mer mottaglig för fukt. Använd då en mjukgörande fotkräm. Om du har problem med hälsprickor eller förhårdnader kan du använda en kräm som är speciellt anpassad för detta.