Beskrivning
Fiberrikt bröd med solrosfrö och pumpakärnor. Utan gluten, jäst och soja. Innehåller endast 1 gram kolhydrat per skiva och håller dig mätt länge.
Brödmixen skall enbart blandas med vatten och gräddas i 1 timme. Brödet är saftigt och smakfullt, samt håller sig färskt i flera dagar.
Dosering & användning
Brödmixen skall enbart blandas med vatten och gräddas i 1 timme.
Förvaringsinstruktioner
Torrt och svalt.
Näringsvärde per 100 g:
Energi 163 kcal
Fett 8,4 g
-varav mättat fett 1,4 g
Kolhydrat 2,5 g
-varav sockerarter 0 g
Fibrer 21 g
Protein 8,7 g
Salt 1,1 g
Ingredienser
Frön och kärnor (psylliumfrön, solrosfrön, sesamfrön, pumpafrön, linfrön), kostfiber (från sockerbetor, chikory, ärtor), resistent majsstärkelse (fiberfin), heläggspulver, ärtprotein, sötningsmedel: erytritol (sukrin), mineralsalter (natriumklorid och kaliumklorid), bakpulver (natriumkarbonat, bikarbonat, dinatriumvätefosfat).
Hittas även bland
Artikelnummer
7090017540609
Varumärke
Sukrin
Egenskap
Glutenfri
Ursprungsland
Norge
Förpackningsstorlek
250 g