Mother Earth Psylliumfröskal Premium EKO 200g
Snabba fakta
Ekologiskt psylliumfröskalPassar som bindemedel glutenfri i bakning
Absorbera vätska och bildar en geléliknande konsistens
Beskrivning
Psylliumfröskal utvinns från fröna av växten Plantago ovata, det är fröskalet som används och därför kallas det också för psyllium husk. Dessa små fröskal har blivit populära på grund av sin förmåga att absorbera vatten och bilda en geléliknande substans när de blandas med vätska. Psylliumfröskal används också ofta som en ingrediens i glutenfria och lågkolhydratbaserade bakverk och recept. Dess förmåga att absorbera vätska och bilda en geléliknande konsistens gör det till ett utmärkt substitut för vetemjöl och andra bindemedel i bakning.
Dosering & användning
Om du tar psylliumfröskal som ett kosttillskott kan en vanlig dos vara cirka 1 till 3 teskedar, blandat med vatten eller annan vätska, en till tre gånger om dagen. Det är viktigt att dricka tillräckligt med vätska när du tar psylliumfröskal för att undvika att det orsakar förstoppning eller andra matsmältningsproblem.
Förvaringsinstruktioner
Förvaras svalt och torrt
Näringsvärde per 100 g
Energi 853 kJ/204 kcal
Fett 1,05 g
- varav mättat 0 g
Kolhydrater 3,56 g
-varav sockerarter 0 g
Protein 2,98 g
Fiber 85 g
Salt 0,00 mg
Hittas även bland
Artikelnummer
7340051805432
Varumärke
Mother Earth
Egenskap
Ekologisk, Vegansk
Ursprungsland
Indien
Förpackningsstorlek
200 g