Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 31/10-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
143,20 kr Ord. pris 179 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid

Solgar Vitamin D3 flytande 2500 IU

143,20 kr Ord. pris 179 kr
  • Främjar immunförsvaret

  • Bidrar till friska ben och tänder

  • Lättabsorberad flytande form

  • Fri frakt
  • Snabb leverans
  • Låga priser
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Solgar Liquid Vitamin D3 2500 IE (62,5 μ) är en premium, högdos formel av vitamin D3, en form som är lätt för kroppen att använda. Fördelarna med "solskens vitamin" är många och väl dokumenterade, allt från att stödja immunitet, stärka ben och ge friska tänder. Förutom att optimera din kost och livsstil, är det ett bra sätt att fylla på dina nivåer, speciellt under vintermånaderna, med ett vitamintillskott med vitamin D3. Särskilt viktigt att ta hänsyn till är att, över en miljard människor världen över mycket låga nivåer av vitamin D. på grund av för lite exponering av sol. Solgar ® Liquid Vitamin D3 2500 IE (62,5 μ) kommer i en naturlig och smakfull apelsinsmak och är idealisk för dem som har svårt att svälja kapslar eller tabletter. Det är Kosher och lämpar sig för vegetarianer.