Läkemedel

Treo Brustablett 500mg/50 mg 20 st

  • Smärtstillande, febernedsättande och inflammationshämmande

  • Innehåller kombinationen acetylsalicylsyra och koffein

  • Från 14 år

Det här är ett receptfritt läkemedel. Observera att det råder 18 års åldersgräns för inköp av läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Treo är en brustablett som tillhör gruppen NSAID-preparat, det vill säga antiinflammatoriska läkemedel och kan tas av vuxna och ungdomar över 14 år. Brustabletterna innehåller 500mg acetylsalicylsyra och 50 mg koffein vilka bidrar till en smärtstillande, inflammationshämmande och febernedsättande effekt.

Treo används vid tillfälliga samt lätta till måttliga besvär av olika typer av värk som till exempel huvudvärk, tandvärk, mensvärk, muskelvärk och ledvärk men även för att dämpa febern vid förkylningsvirus. Läkemedlet kan även lindra den smärta som uppstår vid migrän. Brustabletten ska lösas upp i vatten och blir då till en klar, genomskinlig vätska. Den upplösta värktabletten är skonsammare mot magen än en fast tablett med acetylsalicylsyra. Den lindrande effekten uppstår inom 30 minuter men upplevs som starkast efter 1-2 timmar.

Vid feber ska Treo endast ges till vuxna som är över 18 år! Är du gravid, ammar eller försöker bli gravid ska du inte använda Treo. Prata först med din läkare.

 

37 kr Rek pris 54 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid