Läkemedel

Zonnic Mint 4 mg munhålepulver i portionspåse 20 st

  • Lindrar din nikotinabstinens

  • Dämpar röksuget

  • Från 18år

Det här är ett nikotinläkemedel. Observera att det råder 18 års åldersgräns för inköp av nikotinläkemedel och får inte säljas vid misstanke om langning. Läs Bipacksedel noga före användning.

Zonnic munhålepulver 4 mg kommer i små portionspåsar med mintsmak och placeras under läppen. De innehåller nikotin och fungerar som ett hjälpmedel för dig som vill sluta röka eller minska antalet cigarretter.

Vid rökreduceringen är det vanligt att kroppen reagerar och du kan exempelvis uppleva irritation, rastlöshet eller sömnbesvär. Zonnic munhålepulver lindrar abstinensbesvären, dämpar röksuget och gör det lättare att välja bort cigarretten.

Styrkan på 4mg kan rekommenderas om du rökt ofta och under en längre tid eller om du redan provat nikotinersättningsmedel i en lägre styrka. Du kan starta med att lägga 1 portionspåse under läppen 1 gång i timmen eller 1 gång varannan timme. Ta högst 24 stycken per dygn. Effekten uppstår inom några minuter. Behandlingstiden är individuell men tanken är att minska antalet successivt.

Tänk på att effekten kan minska vid samtidigt intag av mat och dryck.

Zonnic munhålepulver ska längst användas i sex månader utan läkarkontakt.

45 kr Rek pris 59 kr
Finns i lager
1-2 dagars leveranstid