Välkommen till Apohem!

Låt oss välkomna dig till Sveriges nya nätapotek Apohem. Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda läkemedel samtidigt som du handlar produkter för hälsa och välmående.

Testa Apohem och få 15% rabatt. Använd kod:

AP4YME0R348A
* Koden är giltig t.o.m 30/11-2019. Gäller inte receptbelagda läkemedel/varor, modersmjölksersättning eller nedsatta produkter
Vilse i sortimentet?
Filtrera
Vuxen/Barn
 1. Vuxen 4 Produkter
Beredningsform
 1. Flytande 4 Produkter
Tillfälle
 1. Efter träning 5 Produkter
Varumärke
 1. Barebells 5 Produkter
 2. Gainomax 5 Produkter
Proteindryck

10 produkter

10 produkter

Vilse i sortimentet?
Filtrera
Vuxen/Barn
 1. Vuxen 4 Produkter
 2. Beredningsform
  1. Flytande 4 Produkter
  2. Tillfälle
   1. Efter träning 5 Produkter
   2. Varumärke
    1. Barebells 5 Produkter
    2. Gainomax 5 Produkter
     1. Gainomax Recovery Banana 250 ml
      24%
      Gainomax Recovery Banana 250 ml
      13 kr Ord. pris 17 kr
     2. Gainomax Recovery strawberry 250 ml
      24%
      Gainomax Recovery strawberry 250 ml
      13 kr Ord. pris 17 kr
     3. Gainomax Recovery vanilla 250 ml
      20%
      Gainomax Recovery vanilla 250 ml
      12 kr Ord. pris 15 kr
     4. Gainomax Recovery chocolate 250 ml
      20%
      Gainomax Recovery chocolate 250 ml
      12 kr Ord. pris 15 kr
     5. Gainomax Recovery toffee 250 ml
      24%
      Gainomax Recovery toffee 250 ml
      13 kr Ord. pris 17 kr

     10 produkter

      

     Proteindryck

     Proteindryck är en färdigblandad dryck som innehåller mycket protein. Passar perfekt för dig som tränar och behöver fylla på med extra protein och viktiga aminosyror.  Det går både snabbt och enkelt! Det hjälper för både ökad prestation och en effektiv återhämtning. Proteindryck passar även bra för dig som bara vill ha ett gott och nyttigt mellanmål som mättar bra. En varierad och välbalanserad kost ska alltid komma i första hand.  Men det utesluter inte proteindrycker som ett bra tillägg när du vill öka intaget av protein under dagen. 

     Proteinets funktioner

     Protein ger oss energi och är ett näringsämne som vi alla behöver få i oss genom mat. Det består av tjugo stycken olika aminosyror som fungerar som byggstenar för kroppen. Av dessa är nio stycken så kallade essentiella aminosyror, vilket betyder att vi måste få i oss dem via kosten. Som många säkert känner till så spelar protein en viktig roll när det gäller att bygga muskler. Men näringsämnet har många fler viktiga funktioner i kroppen som inte får glömmas bort. Bland annat så krävs protein för ett väl fungerande immunförsvar, för att våra celler ska kunna kommunicera och för en sund hormonbalans. Protein ingår dessutom i alla kroppens vävnader och celler. Faktum är att protein är livsviktigt, utan det skulle vi inte klara oss. 

     Vilken proteindryck ska du välja? 

     En bra riktlinje är att välja den proteindryck som passar dig och dina behov bäst. Gillar du jordgubbssmak eller tycker du bättre om choklad? Testa dig fram och hitta din personliga favorit. Om du behöver gå ner i vikt kan du välja en dryck som är extra rik på protein och innehåller lite mindre energi. Proteinet kommer öka din mättnadskänsla och håller ditt blodsocker på en jämn och stabil nivå. Vill du istället bygga mer muskler kan det vara bra att välja en dryck som innehåller mer kolhydrater och mer energi.